Kontakta

 

I samverkan med Svenska Pianopedagogförbundet (Stockholm) och nystartade Pianoträff (Göteborg) kommer vi att anordna en årlig gemensam mötesplats för alla pianopedagoger, elever, pianister och musikintresserade, för att ta del av en stor inspirationskälla genom lärare-elev konserter, mästarklasser, föreläsningar, workshops och debattpanel.

Vi i styrelsen jobbar helt ideellt. Det är viktigt att uppmuntra och stimulera barnens och ungdomars pianomusicerandet och att lärare från olika skolor har möjlighet att träffas på en gemensam mötesplats. Meningen med Pianoträff är att alla pianopedagoger, oavsett om man kommer från privata pianoskolor, kulturskolor eller högskolelärare träffas och gemensamt samverka för att bygga upp pianokulturen i Sverige.

I samband med detta vill vi informera om Svenska Pianopedagogförbundet och uppmuntrar alla lärare att bli medlemmar till Pianopedagogförbundet. Mer information: www.sppf.net

Vi kommer även ha en paneldebatt för alla pianopedagoger där man får tillfälle att tillsammans samtala om pianoutvecklingen i landet.

Pianoträff ger möjlighet att tillgodose och stimulera de unga pianisternas utveckling genom mästarklasser samtidigt som de får erfarenhet att uppträda och ha roligt med likasinnade barn och ungdomar på alla slags nivåer.

 

Kontakt information: pianotraff@gmail.com

Pianoträff i  år går av stapeln den 8-9 november 2014 på Hvitfeldtska gymansiets konsertaula i Göteborg.

Hjärtligt välkomna att ta del av programpunkterna under två intensiva dagar med konserter och intressant pedagogik!

 

Vänliga hälsningar,

Styrelsen

Du kan alltid nå oss på pianotraff@gmail.com

 

 

 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)